Budgetcoach Zeeland

Over

Foto's door NG Photography

Wie is de Budgetcoach Zeeland?


Maaike Grinwis


In 2010 studeerde ik af aan de Hogeschool Zeeland en behaalde ik mijn HBO diploma. Toen begon mijn zoektocht naar een vaste baan. Dit was in tijden van economische crisis niet makkelijk.


 

Uiteindelijk ging ik aan de slag als klantenadviseur bij het klantencontactcentrum van UWV. Dit was leuk voor even, maar ik wilde meer! Zo ben ik vervolgens bij een bewindvoerderskantoor terechtgekomen waar ik een aantal jaar werkzaam ben geweest. In deze periode heb ik veel geleerd en veel praktijkervaring opgedaan.


Inmiddels heb ik de stap gemaakt om voor mezelf te beginnen. Daarnaast ben ik vrijwilliger geworden voor de FNV Belastingservice. Op deze website leest u onder andere waarmee ik u kan ondersteunen. Wat uw situatie ook is, er is altijd een passende oplossing. Daarnaast geef ik op deze website regelmatig handig tips om uw administratie te ordenen of uw financiële situatie te verbeteren.


Rare vragen bestaan niet en problemen zijn er om opgelost te worden. Schroom dan ook niet om contact met mij op te nemen.
 


Terug naar homepagina

        Algemene leveringsvoorwaarden        Klachtenregelement        Privacyverklaring        KvK: 61367591          Copyright © 2014 Budgetcoach Zeeland. All Rights Reserved