Budgetcoach Zeeland

Budgetcoaching

Gaat het u op financieel gebied al een tijdje niet voor de wind? U blijft tegen dezelfde problemen aanlopen en u weet niet meer hoe u het moet oplossen. Wanneer u met dergelijke problemen kampt en u niet in budgetbeheer wilt, kunt u ook kiezen voor budgetcoaching.


Bij budgetcoaching nemen wij u uw financiën niet uit handen, maar helpen wij u om uw financiële positie zelf te verbeteren. We zorgen dat u weer zelfredzaam wordt en geven u beter inzicht in uw financiële situatie. Dit doen we onder andere door u in onderstaande zaken te begeleiden.


Budgetplan

Samen met u stellen we een budgetplan op. Dit is een overzicht van wat er in komt en uit gaat. We kijken samen met u naar eventuele bezuinigingen en we beoordelen op welke toeslagen en voorzieningen u eventueel recht heeft. We helpen u tevens bij het aanvragen hiervan.


Budgetkalender

De praktijk leert dat een budgetplan een handig hulpmiddel is om inzicht te verschaffen in uw financiële positie, maar dat de realiteit op uw bankrekening soms anders is. Met de Budgetkalender heeft u van dag tot dag inzicht in uw financiën en kunt u uw uitgavenpatroon hierop beter afstemmen.


Crediteurenoverzicht

In geval van schuldenproblematiek stellen we samen met u een up to date schuldenoverzicht op. Naar aanleiding hiervan helpen wij u met het vinden van een passende oplossing, waardoor u uw schulden zo snel mogelijk achter u kunt laten.


Administratie

We helpen u bij het op orde maken en houden van uw administratie.


Tips en adviezen

Wanneer u van deze dienst gebruik maakt, staan we u vooral bij met veel tips en adviezen. Of u deze vervolgens aanneemt en opvolgt is geheel aan u. Het doel is om u zo snel mogelijk weer financieel op de reels te krijgen. We houden regelmatig contact met u om een vinger aan de pols te houden en u kunt uiteraard ten alle tijden met uw vragen bij ons terecht. Aan het einde van het coachtraject ontvangt u van ons een plan met de gemaakte afspraken en de gegeven adviezen, als geheugensteuntje voor de toekomst.


Wist u dat....

U de kosten van budgetcoaching in soms vergoed kunt krijgen vanuit de gemeente, uw PGB budget of via uw werkgever?


Terug naar homepagina

     Algemene leveringsvoorwaarden        Klachtenregelement        Privacyverklaring        KvK: 61367591          Copyright © 2014 Budgetcoach Zeeland. All Rights Reserved