Sollicitatiehulp

Het hebben van een baan bepaalt voor een groot deel de groene cijfers op uw bankrekening. Het vinden van een baan is in deze tijd echter niet altijd makkelijk. Er zijn momenteel veel mensen werkloos en dat maakt dat werkgevers in een sollicitatieprocedure kieskeurig kunnen zijn. Het is dan ook van groot belang dat u uitblinkt met uw sollicitatiebrieven en een vinger aan de pols houdt wanneer u ergens gesolliciteerd heeft.

 

Vacatures

We beginnen met het zoeken naar passende vacatures. Waar vindt u een goede vacature en waar moet u op letten voordat u een sollicitatiebrief schrijft.

 

Sollicitatiebrief

Met onze sollicitatiehulp kunnen we u aantrekkelijker maken op de arbeidsmarkt. We geven u tips en adviezen en helpen u met het maken van een correcte, originele sollicitatiebrief. Deze basisbrief kunt u voor al uw sollicitaties hergebruiken.

 

CV

Hoewel de meeste werkgevers niet elk detail van een CV bekijken, is de algehele indruk van een CV erg belangrijk. Een goed CV is een weerspiegeling van uzelf. U moet er dan ook voor zorgen dat wat u wilt dat een werkgever van u onthoudt op prominente plaats in uw CV komt te staan. Wij helpen u met het opstellen van een overzichtelijke en informatief CV.

 

Sollicitatiegesprek

Natuurlijk probeert u uzelf in een sollicitatiegesprek zo goed mogelijk te verkopen, maar overdaad schaadt. U weet niet naar wat voor kandidaat de werkgever op zoek is. Wij geven u tips en adviezen omtrent het voeren van een sollicitatiegesprek. Waar legt u de nadruk op en waarop juist niet?

 

Bovenstaande onderwerpen worden behandeld in twee huisbezoeken van elk twee uur.

 

Terug naar homepagina

Algemene leveringsvoorwaarden Klachtenregelement KvK: 61367591 Copyright © 2014 Budgetcoach Zeeland. All Rights Reserved