Ouderenservice

De ouderen in ons land hebben het lang niet altijd makkelijk. De laatste jaren is onze maatschappij verandert in een snellere en vooral digitale maatschappij. Dit is niet persee slecht, maar voor oudere mensen is het soms lastig om deze veranderingen bij te houden. Hierdoor raken ze beperkt in hun mogelijkheden. Het is dan ook de hoogste tijd om dit persoonlijke en vertrouwde contact terug te brengen, doormiddel van onze Ouderenservice.

 

De ouderenservice wordt aangeboden in de vorm van een abonnement waarin alle onderstaande zaken zijn opgenomen. U betaalt dus maandelijks één bedrag en al uw administratieve en financiële zaken worden daarvoor verzorgd. We komen iedere maand bij u langs.

 

Bankzaken

De Budgetcoach Zeeland verzorgt uw bankzaken. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij voor u:

  • Contact onderhouden met uw bank om zaken voor u te regelen.
  • U bijstaan bij belangrijke afspraken.
  • U helpen bij het pinnen of storten van uw geld.
  • Overige bankzaken.

 

Administratie*

We houden uw administratie op orde. Bij aanvang werken we eventuele achterstallige administratie weg en uiteraard zorgen we ervoor dat uw administratie voortaan op orde blijft. We maken ieder jaar voor u een overzichtelijke map aan zodat u zelf eenvoudig belangrijke stukken kunt terugvinden.

 

Overige zaken

We behandelen uw inkomende post. Dit wil zeggen dat wij actie ondernemen naar aanleiding van de post die u van instanties ontvangt. Ook wanneer er over het algemeen zaken geregeld moeten worden pakken wij deze voor u op. U kunt denken aan het aanvragen van een taxipasje, invalideparkeerkaart of zaken omtrent het CAK, de thuiszorg, Tafeltje Dekje etc.

 

Tevens beoordelen we waar u eventueel recht op heeft en vragen deze toeslagen of voorzieningen voor u aan.

 

De belastingaangifte

Ieder jaar verzorgen wij voor u de belastingaangifte.

 

 

* Voor het opruimen van een grote hoeveelheid administratie bij aanvang van het abonnement, worden extra kosten in rekening gebracht (op offerte basis).

 

Terug naar homepagina

Algemene leveringsvoorwaarden Klachtenregelement KvK: 61367591 Copyright © 2014 Budgetcoach Zeeland. All Rights Reserved